Over ons

Wij zijn een dynamisch en flexibel bedrijf in hulp bij verhuizingen en verticale transporten.

Professionele en milieuvriendelijke verhuisliften

Consequent verhuislift service is een dynamisch en flexibel bedrijf dat professionele en milieuvriendelijke verhuisliften verhuurd. Ons bedrijf verleent u hulp bij verhuizingen en verticale transporten. Gaat u verhuizen in Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Delft of ergens anders in Zuid-Holland? Dan kiest u natuurlijk voor ons bedrijf bij een verhuislift huren. Ons verhuisteam heeft jarenlange ervaring in ons werkgebied. Hierdoor kennen wij de steden erg goed en bent u bij ons als gespecialiseerd bedrijf aan het juiste adres.

Verhuislift service van Consequent

Met de verhuislift service van Consequent kunt uw bezittingen die niet volgens de reguliere wijze vervoerd kunnen worden, zoals een te smal trappenhuis, toch op hun bestemming komen. Wij kunnen hierdoor makkelijk voor u inspelen op de vaak lastige omstandigheden in de drukke steden van Zuid-Holland. Door een verhuislift te huren, maakt u uw verhuizing voor uzelf een stuk eenvoudiger.

Een verhuislift huren is voordelig, snel en eenvoudig. Onze collega’s komen namelijk zelf de lift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. Er is op deze wijze geen tijdsverlies door het ophalen of afhalen van de professionele lift.

Verhuislift huren bij ons

Wilt een verhuislift bij ons huren, dan krijgt u de bediening van een collega van ons er extra bij. Wij bieden u een voordelig uurtarief. De verhuisliften die wij verhuren bereiken ongeveer de 8ste etage. De liften mogen maximaal tot 400 kg belast worden. Bovendien bieden wij u een extra groot verhuisplateau waarmee u bijv. Amerikaanse koelkasten, bankstellen en dressoirs makkelijk kunt laten transporteren.

Contact

Wilt u op een eenvoudige en voordelige manier een verhuislift huren, neemt u dan gerust contact op om uw wensen te bespreken op telefoonnummer 06-10755122. Wij zijn telefonisch altijd bereiken. Ook kunt u per email info@verhuisliftenhuren.nl contact opnemen met ons.

Alle voordelen

Bij Consequent verhuislift service.

consequent-verhuislift-service-foto

vinkVakkundig personeel
vinkUw spullen zijn veilig
vinkVoordelig uurtarief
vinkProfessionele verhuislift
vinkMilieuvriendelijke verhuisliften

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen?