“De lift stond er met 30 minuutjes!“
icon reviewicon review googleicon reviewicon reviewicon review 5.0 | 12 beoordelingen.

06 - 107 55 122

Whatsapp GRATIS uw vraag

Over ons

Wij zijn een dynamisch en flexibel bedrijf in hulp bij verhuizingen en verticale transporten.

 

Professionele en milieuvriendelijke verhuisliften

Consequent Verhuislift Service is een dynamisch en flexibel bedrijf dat professionele en milieuvriendelijke verhuisliften verhuurd. Ons bedrijf verleent u hulp bij verhuizingen en verticale transporten. Gaat u verhuizen in of naar Zuid-Holland? Bijvoorbeeld naar of in Rotterdam? Dan kiest u natuurlijk voor ons bedrijf bij een verhuislift huren in Rotterdam. Ons verhuisteam heeft jarenlange ervaring in ons werkgebied. Hierdoor kennen wij de steden erg goed en bent u bij ons als gespecialiseerd bedrijf aan het juiste adres.

Consequent verhuislift service

Een verhuislift huren is voordelig, snel en eenvoudig. Onze collega’s komen namelijk zelf de lift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. Er is op deze wijze geen tijdsverlies door het ophalen of afhalen van de professionele lift.

Wilt een verhuislift bij ons huren, dan krijgt u de bediening van een collega van ons er extra bij. Wij bieden u een voordelig uurtarief. De verhuisliften die wij verhuren bereiken ongeveer de 8ste etage. De liften mogen maximaal tot 400 kg belast worden. Bovendien bieden wij u een extra groot verhuisplateau waarmee u bijv. Amerikaanse koelkasten, bankstellen en dressoirs makkelijk kunt laten transporteren.

Contact

Wilt u op een eenvoudige en voordelige manier een verhuislift huren, neemt u dan gerust contact op om uw wensen te bespreken op telefoonnummer 06-10755122. Wij zijn telefonisch altijd bereiken. Ook kunt u per email info@verhuisliftenhuren.nl contact opnemen met ons.

Verhuislift huren

Alle voordelen
Bij Consequent verhuislift service.

consequent-verhuislift-service-foto
vinkVakkundig personeel

vinkUw spullen zijn veilig

vinkVoordelig uurtarief

vinkProfessionele verhuislift

vinkMilieuvriendelijke verhuisliften

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen?