“De lift stond er met 30 minuutjes!“
icon reviewicon review googleicon reviewicon reviewicon review 5.0 | 12 beoordelingen.

06 - 107 55 122

Whatsapp GRATIS uw vraag

Verhuis service

Onze verhuisliften bereiken ongeveer de 8ste verdieping.

Verhuislift service

Zijn uw meubelen of spullen te groot voor de trap of bent u bang dat u deze spullen of de muur beschadigd, dan heeft u een verhuislift nodig! Wij hebben met onze verhuislift verhuur een voordelige oplossing voor u. U kunt bij ons terecht voor de huur van een milieuvriendelijke verhuislift met bediening. Wij doen dit door heel Zuid-Holland, van Dordrecht tot Den Haag.

De verhuisliften die wij verhuren bereiken ongeveer de 8ste verdieping. De verhuisliften mogen tot 400 kg. belast worden. Daarnaast beschikken wij over een extra groot verhuisplateau waarmee bijvoorbeeld dressoirs, Amerikaanse koelkasten en bankstellen makkelijk getransporteerd kunnen worden. Uw waardevolle spullen zijn veilig bij ons.

Verhuis service
Consequent verhuisliften service

Contact voor verhuur van een verhuislift
Wilt u op een eenvoudige en voordelige wijze gebruik maken van een verhuislift, neemt u dan gerust contact op om uw wensen te bespreken op telefoonnummer 06-10755122. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar. Per email info@verhuisliftenhuren.nl kunt u ook altijd contact opnemen met ons. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Tips

Om de verhuizing makkelijker en sneller te laten verlopen kunt u onderstaande adviezen doorlopen.

  • Alle goederen die wieltjes hebben zoals bureaustoelen e.d. dient u zo op het verhuisplateau/bak te plaatsen dat ze er niet van af rollen tijdens het verticaletransport.
  • Indien er te veel planken van kasten op elkaar gelegd worden kunnen deze van elkaar afglijden. Het is beter dat de verhuislift een aantal malen vaker op en neer gaat dan dat er schade aan spullen of mensen kan veroorzaken.
  • Kasten kunt u het beste op de rug/achterkant op het plateau schuiven. Op deze manier is de kans op beschadiging het kleinst.
  • Bankstellen kunt u het beste op vlakke kant (achterkant/rug) op het verhuisplateau
    schuiven. Indien de rug van de bank niet vlak is maar een afwijkende vorm heeft,
    dient u de poten/voeten te demonteren,zodat de onderzijde van de bank vlak wordt.
  • Zorg ervoor dat scherpe delen, als schroeven en spijkers, niet over het verhuisplateau schrapen. Aluminium metaal deeltjes kunnen dan vrijkomen en beschadigingen vormen aan uw inboedel. Gebruik daarom een deken bij het plaatsen van deze objecten op de lift.
  • Zorg ervoor dat alles goed ingepakt is. Kleren in koffers of zakken. Klein keuken gerief in dozen. Alle losse spullen in dozen of zakken doen.

Verhuislift huren

Alle voordelen
Bij Consequent verhuislift service.

consequent-verhuislift-service-foto
vinkVakkundig personeel

vinkUw spullen zijn veilig

vinkVoordelig uurtarief

vinkProfessionele verhuislift

vinkMilieuvriendelijke verhuisliften

Bel mij terug

Of reserveer direct onze verhuislift service.

Naam * (verplicht)

Telefoonnummer * (verplicht)

Je bericht

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen?