“De lift stond er met 30 minuutjes!“
icon reviewicon review googleicon reviewicon reviewicon review 5.0 | 12 beoordelingen.

06 - 107 55 122

Whatsapp GRATIS uw vraag

Verhuislift huren Den Haag

Goedkoop een verhuislift huren in Den Haag en omgeving

Huur de verhuislift in Den Haag

U wilt graag een verhuislift huren in Den Haag? Bij ons kunt u goedkoop een verhuislift huren in Den Haag en omgeving. Wij zorgen altijd voor de beste service en hiermee zorgen wij voor een vlekkeloze verhuizing, waarbij u gespaard blijft van stress. Wij leveren de verhuisliften in heel Zuid-Holland zodat u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Bent u benieuwd wat voor soort liften wij gebruiken bij uw verhuizing? Wij gebruiken een lift met een platform. Zo kunnen wij makkelijk meubels vanaf of naar de 1e verdieping of hoger verhuizen.

Verhuislift huren Den Haag
Goedkope verhuislift Den Haag

Consequent Verhuislift Service

Door een lift van Consequent Verhuislift Service te huren in Den Haag bent u altijd verzekerd van een goede verhuizing. Wij hebben de beste verhuisliften waarmee wij uw verhuizing tot een succes maken. Goed om vooraf zelf na te denken over de ruimte en omgeving. Waar kan de verhuislift staan en hoe kunnen de meubels in de lift gezet worden? Ga ook na hoe groot de opening is waar de spullen doorheen moeten. Zo bent u goed voorbereid op een soepele verhuizing.

Vakkundig personeel
Uw spullen zijn veilig
Voordelig uurtarief
Professionele verhuislift

Goedkoop & Professioneel

Wij zorgen door het ophalen of afleveren van de professionele lift voor gemak. Onze collega’s komen zelf de lift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. U hoeft zich dus niet te bekommeren om technische aspecten of veiligheid. Bovendien vragen wij geen borg van u, wij gaan er namelijk vanuit dat er vakkundig wordt gewerkt. Daar komt nog bij dat wij met recht als de goedkoopste verhuislift verhuurder in Den Haag mogen worden gezien. U huurt een lift al vanaf €65,-. Bekijk alle tarieven. Wij zijn dé oplossing voor het huren van een verhuislift in Den Haag, maar ook in RotterdamDordrecht en Delft.

Tips bij verhuislift huren in Den Haag

  • Alle goederen die wieltjes hebben dient u zo op het verhuisplateau/bak te plaatsen dat ze er niet van af rollen tijdens het verticale transport.
  • Indien er te veel planken van kasten op elkaar gelegd worden kunnen deze van elkaar afglijden. Het is beter dat de verhuislift een aantal malen vaker op en neer gaat dan dat er schade aan spullen of mensen kan veroorzaken.
  • Kasten kunt u het beste op de rug/achterkant op het plateau schuiven. Op deze manier is de kans op beschadiging het kleinst.
  • Bankstellen kunt u het beste op vlakke kant (achterkant/rug) op het verhuisplateau
    schuiven. Indien de rug van de bank niet vlak is maar een afwijkende vorm heeft,
    dient u de poten/voeten te demonteren, zodat de onderzijde van de bank vlak wordt.
  • Zorg ervoor dat scherpe delen, als schroeven en spijkers, niet over het verhuisplateau schrapen. Aluminium metaal deeltjes kunnen dan vrijkomen en beschadigingen vormen aan uw inboedel. Gebruik daarom een deken bij het plaatsen van deze objecten op de lift.
  • Zorg ervoor dat alles goed ingepakt is. Kleren in koffers of zakken. Klein keuken gerief in dozen. Alle losse spullen in dozen of zakken doen.

Verhuislift huren

Alle voordelen
Bij Consequent verhuislift service.

consequent-verhuislift-service-foto
vinkVakkundig personeel

vinkUw spullen zijn veilig

vinkVoordelig uurtarief

vinkProfessionele verhuislift

vinkMilieuvriendelijke verhuisliften

Bel mij terug

Of reserveer direct onze verhuislift service.

Naam * (verplicht)

Telefoonnummer * (verplicht)

Je bericht

Wilt u meer informatie over verhuisliften huren
in Den Haag of nu een reservering plaatsen?