“De lift stond er met 30 minuutjes!“
icon reviewicon review googleicon reviewicon reviewicon review 5.0 | 12 beoordelingen.

06 - 107 55 122

Whatsapp GRATIS uw vraag

Verhuislift huren Dordrecht

Goedkoop uw verhuislift huren in Dordrecht en omgeving

Verhuislift in Dordrecht

Bent u op zoek naar een verhuislift in Dordrecht. Bij ons kunt u zeer eenvoudig een verhuislift huren. Waarom? Wij zorgen altijd voor goede service en hierdoor zult u geen stress hebben van de verhuizing. Wij leveren onze verhuislift niet alleen in Dordrecht, maar door heel Zuid-Holland en maken het verhuizen voor u gemakkelijker. Door onze ervaring weten we precies hoe we een verhuizing moeten aanpakken.

Verhuislift Dordrecht
Goedkope verhuislift Dordrecht

Verhuislift huren in Dordrecht

Door voor een verhuislift van ons te kiezen bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige verhuizing. Wij hebben goed materiaal waarmee wij uw verhuizing tot een succes maken. Wij bespreken met u uw wensen. Voor u is het goed om vooraf na te gaan wat er precies moet gebeuren. Waar kan de verhuislift staan en hoe kunnen de meubels in de lift gezet worden? Ga ook na hoe groot de opening is waar de spullen doorheen moeten. Zodat u goed voorbereid bent voor een soepele verhuizing.

Vakkundig personeel
Uw spullen zijn veilig
Voordelig uurtarief
Professionele verhuislift

Vakkundige en snelle verhuizing

Wij komen de professionele verhuislift bij u bezorgen en afhalen. Onze collega’s komen zelf de lift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. Zorgen om technische aspecten of veiligheid kunnen zo direct de prullenbak in. Bovendien vragen wij geen borg van u. Dit maak ons tot de ideale partner op het gebied van de verhuur van een verhuislift in Dordrecht en omgeving. Ook in andere steden in Zuid-Holland zoals, Delft, Rotterdam en Den Haag staan we voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en dan kijken we samen wat voor u de beste oplossing is.

Tips bij het huren van een verhuislift in Dordrecht

  • Alle goederen die wieltjes hebben zoals bureaustoelen e.d. dient u zo op het verhuisplateau/bak te plaatsen dat ze er niet van af rollen tijdens het verticale transport.
  • Indien er te veel planken van kasten op elkaar gelegd worden kunnen deze van elkaar afglijden. Het is beter dat de verhuislift een aantal malen vaker op en neer gaat dan dat er schade aan spullen of mensen kan veroorzaken.
  • Kasten kunt u het beste op de rug/achterkant op het plateau schuiven. Op deze manier is de kans op beschadiging het kleinst.
  • Bankstellen kunt u het beste op vlakke kant (achterkant/rug) op het verhuisplateau schuiven. Indien de rug van de bank niet vlak is maar een afwijkende vorm heeft,
    dient u de poten/voeten te demonteren,zodat de onderzijde van de bank vlak wordt.
  • Zorg ervoor dat scherpe delen, als schroeven en spijkers, niet over het verhuisplateau schrapen. Aluminium metaal deeltjes kunnen dan vrijkomen en beschadigingen vormen aan uw inboedel. Gebruik daarom een deken bij het plaatsen van deze objecten op de lift.
  • Zorg ervoor dat alles goed ingepakt is. Kleren in koffers of zakken. Klein keuken gerief in dozen. Alle losse spullen in dozen of zakken doen.

Verhuislift huren

Alle voordelen
Bij Consequent verhuislift service.

consequent-verhuislift-service-foto
vinkVakkundig personeel

vinkUw spullen zijn veilig

vinkVoordelig uurtarief

vinkProfessionele verhuislift

vinkMilieuvriendelijke verhuisliften

Bel mij terug

Of reserveer direct onze verhuislift service.

Naam * (verplicht)

Telefoonnummer * (verplicht)

Je bericht

Wilt u meer informatie over een verhuislift in
Dordrecht of nu een reservering plaatsen?