“De lift stond er met 30 minuutjes!“
icon reviewicon review googleicon reviewicon reviewicon review 5.0 | 12 beoordelingen.

06 - 107 55 122

Whatsapp GRATIS uw vraag

Verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam en omgeving? Goedkoop en vakkundig: Verhuisliftenhuren.nl

Verhuislift huren Rotterdam

Verhuislift huren Rotterdam? Bij ons kunt u eenvoudig en snel een verhuislift huren voor Rotterdam en omgeving. Wij zorgen altijd voor goede service zodat we u volledig kunnen ontzorgen, want een verhuizing geeft al genoeg stress. Wij leveren de verhuislift in heel Zuid-Holland en werken efficiënt en uiterst vakkundig. Elke verhuizing een succes met een verhuislift van consequent verhuislift service.

Verhuislift Rotterdam
Verhuislift huren Rotterdam

Waarom zou je voor verhuislift huren Rotterdam moeten kiezen?

Door voor een Consequent verhuislift in Rotterdam te kiezen bent u altijd verzekerd van een goede verhuizing. Wij hebben goed materiaal waarmee wij uw verhuizing tot een succes maken. Belangrijk om vooraf goed te meten hoeveel ruimte er is. Waar kan de verhuislift staan en hoe kunnen de meubels in de lift gezet worden? Ga ook na hoe groot de opening is waar de spullen doorheen moeten. Zodat u goed voorbereid bent voor een soepele verhuizing. Een verhuislift huren tegen de juiste prijs doet u bij ons!

Vakkundig personeel
Uw spullen zijn veilig
Voordelig uurtarief
Professionele verhuislift

Verhuislift huren in de regio Rotterdam zorgt voor vermindering van tijdsverlies of stress.

Bij ons weet u zeker dat er geen sprake is van tijdsverlies. Wij zorgen door het ophalen of afleveren van de professionele lift allereerst voor veel gemak. Wij komen zelf de verhuislift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. U hoeft zich dan ook niet te bekommeren om technische aspecten of veiligheid. Daarnaast vragen wij geen borg, wij gaan er namelijk vanuit dat er professioneel te werk wordt gegaan. Daarmee laten we ons vertrouwen in u zien.

Tips bij verhuislift huren Rotterdam

 • Alle goederen die wieltjes hebben zoals bureaustoelen e.d. dient u zo op het verhuisplateau/bak te plaatsen dat ze er niet van af rollen tijdens het verticale transport.
 • Indien er te veel planken van kasten op elkaar gelegd worden kunnen deze van elkaar afglijden. Het is beter dat de verhuislift een aantal malen vaker op en neer gaat dan dat er schade aan spullen of mensen kan veroorzaken.
 • Kasten kunt u het beste op de rug/achterkant op het plateau schuiven. Op deze manier is de kans op beschadiging het kleinst.
 • Bankstellen kunt u het beste op vlakke kant (achterkant/rug) op het verhuisplateau
  schuiven. Indien de rug van de bank niet vlak is maar een afwijkende vorm heeft,
  dient u de poten/voeten te demonteren,zodat de onderzijde van de bank vlak wordt.
 • Zorg ervoor dat scherpe delen, als schroeven en spijkers, niet over het verhuisplateau schrapen. Aluminium metaal deeltjes kunnen dan vrijkomen en beschadigingen vormen aan uw inboedel. Gebruik daarom een deken bij het plaatsen van deze objecten op de lift.
 • Zorg ervoor dat alles goed ingepakt is. Kleren in koffers of zakken. Klein keuken gerief in dozen. Alle losse spullen in dozen of zakken doen.

Waarom een verhuislift huren in Rotterdam?
Wanneer u ervoor kiest om een verhuislift te huren is dat een hele slimme keuze. Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een verhuizing en weet hoe het is om grote meubels te moeten tillen op de trap, dit kan resulteren in een beschadigde muur of zelfs uw ruw. Dit is onnodig, verhuislift huren Rotterdam biedt hier een goede oplossing voor.

Alles is mogelijk wanneer u een verhuislift huurt in Rotterdam
Iedere verhuizing is anders, of u nou de verhuislift maar voor een uur, enkele uren of de gehele dag nodig heeft, bij verhuisliftenhuren.nl is alles mogelijk. U kunt kiezen voor een slimme, makkelijke, snelle verhuizing wanneer u kiest voor verhuisliftenhuren.nl

Goedkope verhuislift huren Rotterdam

Het huren van een verhuislift hoeft helemaal niet duur te zijn, eigenlijk is het zelfs goedkoper dan u denkt! Zie het tabel hieronder om onze tarieven te bekijken voor een goedkope verhuislift Rotterdam.

Ma t/m vrijdag Zaterdag Zondag
1e uur € 75,- € 85,- € 100,-
 • Wij rekenen binnen een afstand van 10 km van ons standplaats locatie geen km kosten. Is het adres verder dan 10 km rekenen we € 1,50 per gereden km van ons standplaats tot uw adres. (Dit bedrag is enkel heen, dus niet heen en terug !) Standplaats locatie is: postcode 3052 PS.
 • Verplaatsen van de verhuislift naar een 2 de adres kost €30,-.
 • Van de 5e t/m 8e verdieping geld een eenmalige toeslag van €15,-
 • Voor spoed opdrachten vragen wij €20,- extra. Spoed opdrachten zijn opdrachten op dezelfde dag van de aanvraag. Er kunnen extra voorrijkosten gelden!
 • Indien u wenst dat de bediener van de verhuislift helpt met tillen kost dit €20,- per uur.
 • Na 18 uur geldt er een toeslag van €30,-
 • Tarief voor Nederlandse feestdagen is zoals het zondag tarief.
 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW (21%).

Goed om te weten voordat u een verhuislift huurt.

 • Ramen of balkon moet bereikbaar zijn en geopend kunnen worden.
 • De objecten die u wilt verhuizen moeten door het raam of balkon deur passen.
 • Bomen, lantaarnpalen of andere voorwerpen mogen het balkon, deur of raam niet blokkeren.
 • Parkeerplaatsen nodig om de verhuislift veilig te plaatsen.

Heeft u vragen? Wellicht wilt u meer weten over wat verhuisliftenhuren.nl voor u kan betekenen?
Aarzel niet en neem direct contact met ons op. We helpen u graag met uw verhuizing.

Bel mij terug

Of reserveer direct onze verhuislift service.

Naam * (verplicht)

Telefoonnummer * (verplicht)

Je bericht

Wilt u meer informatie over een verhuislift huren
in Rotterdam of direct een reservering plaatsen?